Mad på 10 minutter: Sådan får du nem aftensmad

Aftensmad er en af de ting i vores hverdag, som har været under et stort kulturskifte det sidste årti. Flere og flere take away-steder er poppet op, og restauranterne kæmper om at skaffe kunder via lave priser og god service. Vi gider simpelthen ikke lave mad, som vores forældre gjorde det. Vi giver dig her 3 måder, hvorpå du nemt kan få hurtig aftensmad.

Bestil en måltidskasse på abonnement

Med måltidskasser med færdigretter skal du ikke gøre meget andet end at varme maden og nyde den ret, du ellers skulle have brugt flere timer på at lave. Det er nemt, og så er det ikke mindst et relativt sundt alternativ til de mange pizzeriaer og burgersteder, som også kan gøre det hurtigt, men hvor maden ikke er af samme kvalitet.

Det lokale pizzeria

Bestemt ikke det sundeste valg, men hvis det skal gå stærkt, og det skal være billigt, er det et fantastisk alternativ. Du får varm mad, og du får meget af den – og så koster det ikke mere end en halvtredser at blive stopmæt. De fleste af disse tilbud inkluderer også en sodavand, og så er du sluppet billigt for et stort aftensmåltid.

Brug apps til overskudsmad

Da vi er blevet større forbrugere af mad udefra, kommer der naturligvis også et større spild. Det kan du drage nytte af sidst på aftenen, hvor du via diverse apps kan få den overskudsmad til billige penge. Afhængig af din lokation er der forskelligt udvalg, og der vil ofte være noget for enhver smag. Og så gør du jo ovenikøbet dit for at bekæmpe madspild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *