Giv dig selv en ny og frisk start

Mange mennesker lever dagligt med smerter, der viser sig som en udfordring i hverdagen og er en begrænsning i mange aktiviteter.

Kroniske smerter er et komplekst problem, der kan være svært at blive klog på for den enkelte. I samtale med andre, der ligeledes lever med smerter, bliver det ofte klart, at oplevelsen og de følgende begrænsninger er meget individuelle.

Mange af de, der lever med smerter, har søgt mange forskellige institutioner, professionelle eller online-programmer i håb om at komme smerten til livs. Kompleksiteten af problemet gør dog, at der ofte er brug for absolut fokus på lige præcis dine problemer, hvis man ønsker at komme ordenligt i mål.

En smerteklinik i Århus er derfor bygget op om et koncept, der tager udgangspunkt i dig som klient, og ikke blot dig som bærer af kroniske smerter.

Filosofien i denne smerteklinik handler om smertefri bevægelse. Det er skabt for at hjælpe dig, som ønsker en stærk og smertefri krop.

Smertebehandlingen er moderne og tilgangen til dig er bygget om individuelle sessioner. De professionelle behandlere har et væld af forskellige kundskaber, som de har tilegnet sig gennem mange års uddannelse og lignende.

En moderne smertebehandling med fokus på dig

De er klar til at hjælpe dig med at få en større forståelse for dine egne smerter, og hvad du skal stille op med dem.

Når du får indsigt i dine egne smerter, deres grundlag og virkning, har du efterfølgende mulighed for at blive mindre afhængig af behandlere i fremtiden.

Du vil få ressourcestærke værktøjer med, som du efter endt behandling kan gøre brug af i din hverdag. På den måde kan du selv vedligeholde dit nye liv uden smerter.

I smerteklinikken er der en tillid til, at træning af kroppen er vejen frem til det bedre liv. Her er der både tale om forbedring af kroppens såvel som det mentale helbred.

Hvis du brænder inde med uforståelige smerter, eller en diagnose du ikke helt forstår, så tag kontakt til smerteklinikken i Aarhus allerede i dag.

De er særligt koncentreret om smerter i ryg, nakke, skulder, albue, hofte og knæ. Hvis dette lyder genkendeligt for dig, så kan du undersøge, hvad den moderne smertebehandling kan tilbyde dig.

Gå dit nye liv i møde uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *