Skal lageret organiseres? Så skal der reoler til

Hvis I har store lagerrum eller showrooms, så kender I helt sikkert til frustrationen, når det ikke er indrettet ordentligt eller ikke har de rette opbevaringsmuligheder. Det skaber kun problemer i arbejdsdagen, men der er heldigvis råd for det: Hos Midtjyskreoler.dk kan I nemlig finde et udvalg af forskellige reoler, der kan gøre jeres lager mere organiseret og arbejdsvenligt.

Hvilke typer af reoler, kan I så finde hos Midtjyskreoler?

De forhandler et stort udvalg af reoler i forskellige fabrikater.

  • Pallereoler: Disse kan tilpasse til jeres behov i forhold til pallevægt, højde og så videre. I kan desuden finde et udvalg af tilbehør til pallereolerne som stigebensbeskyttere, truckværn, belastningsskilte, netafskærmning og –hylder, palleudtræk samt pallestop. Alle de brugte pallereoler er selvfølgelig godkendt under arbejdstilsynets krav.
  • Lagerreoler: Anerkendte lagerreoler i galvaniserede plader, som fås i flere forskellige størrelser. Af tilbehør kan I finde produkter som skillerumsplader og plastkasser. Denne reol er ideel til eksempelvis showroom, lageropbevaring eller butik.
  • Dækreoler: Reoler, der er lavet til opbevaring af dæk eller komplette hjul med fælge. Denne type reol kan også tilpasses, så den stemmer overens med jeres behov.
  • Grenreoler: Enkelt- eller dobbeltsidede stammer med grene på, perfekte til opbevaring af langgods. Både stammer og grene kan fås i flere forskellige mål, derudover kan denne type reol fås både som malet og galvaniseret.
  • Tilbehør: I kan selvfølgelig også finde en lang række forskellige tilbehør, der kan gøre brugen af reolerne langt mere praktisk. I finder blandt andet: Plastkasser, palleudtræk, truckværn/ stolpebeskyttere, stålhylder til pallereoler, halvpalle- og sikkerhedsindlæg og rygnet.

Med over 3.000 kvadratmeter lager med nye og brugte vare er de altid klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige reol til jeres behov. Kontakt dem via telefonen eller gennem deres kontaktformular online og find den rigtige reol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *